Huis kopen in NL

Wat kun je met een krimpfoliemachine?

Geplaatst op

Er zijn verschillende manieren om een vrachtpallet in te krimpen, afhankelijk van hoeveel je verpakt en hoe zwaar de objecten zijn die je moet verpakken. Voor het grotere werk ontkom je bijna niet aan de het gebruik van machines bij inkrimpen. Je komt dan bij krimpfoliemachines die je werk een stuk eenvoudiger en vooral sneller maken.

Inkrimpen van je pallet met een krimpfoliemachine

Elke krimpfoliemachine verschilt van elkaar, afhankelijk van de behoeften van de klant en de mate van automatisering die men wil in het krimpverpakkingsproces.

De populaire draaitafel krimpfoliemachine

Een populaire krimpfoliemachine is een draaitafelmachine. Perfect voor hoge aantallen vrachtpallets. Zet de vrachtpallet die je wilt krimpen op het apparaat en laat het apparaat zijn werk doen. Dit is niet alleen veilig en snel: het scheelt je ook een hoop handwerk. Er is vrijwel geen mankracht nodig voor het inwikkelen van pallets.

Half geautomatiseerde krimpfoliemachines

Semi-automatische krimpverpakkingsmachines zijn ook zeer populair. Meestal is dit een machine waaraan je een handmatige krimpwikkelaar bevestigt, die vervolgens om je pallet heen gaat en alles wat erin zit op dezelfde manier beschermt en vastzet als je dat handmatig zou kunnen doen (bijvoorbeeld met een krimppistool). Door de automatisering minimaliseer je echter de risico’s, de belasting van medewerkers en de tijd die het wikkelen van elke vrachtlading in beslag neemt.

Hoe werkt een krimpfoliemachine?

Het gebruiken van een krimpfoliemachine is supermakkelijk en het bespaart je een hoop tijd als je weet hoe het werkt. De machine verdient zijn investering al snel terug. Zorg er eerst voor dat er voldoende ruimte is om de automatische krimpverpakkingsmachine te gebruiken, dat de instellingen correct zijn voor de lading en dat het apparaat is aangesloten en ingeschakeld.

Vervolgens zet je de te verschepen vracht op een houten pallet. En plaats je deze op de krimpfoliemachine. Laat de machine zijn werk doen en hij zal binnen ongeveer een minuut klaar zijn. Verplaats dan de in krimpfolie verpakte vrachtpallet na afloop snel en veilig naar een gewenste locatie in jouw loods. Klaar is Kees!

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je een woning kopen? Dan is het goed om onze blogs met tips te lezen.

Contactgegevens

Via info @ huiskopen-in.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden