Huis kopen in NL

Wat heb ik nu eigenlijk aan een vloertegels?

Geplaatst op

Een keramische vloer wordt ook wel gewoon aangeduid met vloertegels. De vloer kan er op verschillende manieren uitzien, soms zelfs als een houtvloer! Dit feit is bijvoorbeeld voordelig omdat er zo geen bomen gekapt hoeven te worden voor de vloer. Op deze manier is het mogelijk om je steentje bij te dragen aan een beter milieu. We nemen even de voordelen van vloertegels met je door. 

Vloertegels zorgen verhogen waarde van je woning

Wanneer je een mooie en unieke vloer van hoge kwaliteit wilt die bestand is tegen blootstelling aan water, milieuvriendelijk en natuurlijk is, ligt de keuze voor de hand: tegels. Voeg daarbij het feit dat je een kamer koeler of warmer kunt maken (als je gebruik maakt van vloerverwarming en de verkoopwaarde van je woning kunt verhogen, dan is er geen sprake van een wedstrijd, want in vergelijking met tapijt of laminaat winnen tegels elke keer weer. 

Waterbestendig

Vloertegels kunnen goed tegen water. In de praktijk betekent dit dat ze zonder problemen gebruikt kunnen worden in: de keuken, badkamer, douchecabine en zelfs op terrassen en tuinen. Ook als ze per ongeluk nat worden (als we het open raam midden in een storm vergeten, of als de wasmachine kapot gaat), zal dit geen probleem zijn.

Hoge slijtage- en krasbestendigheid

Terwijl hout over het algemeen een nogal delicaat materiaal is, dat gemakkelijk beschadigd kan worden door het voortdurende verkeer van voetgangers, bewegende objecten en vallende voorwerpen, zijn vloertegels een van de meest slijtvaste en krasbestendige van alle materialen die normaal gesproken voor vloeren worden gebruikt. Zelfs in openbare of commerciële ruimtes met veel verkeer, waar het natuurlijke hout zou worden beschadigd in een zeer korte tijd, zijn vloertegels een geschikte keuze.

Gerelateerde berichten

Alles wat je moet weten over het kopen van een huis in Breda

Breda, een bruisende stad in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, gezellige sfeer en prachtige architectuur. Het is dan...

Lees meer

Over ons

Wil je een woning kopen? Dan is het goed om onze blogs met tips te lezen.

Contactgegevens

Via info @ huiskopen-in.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden