Huis kopen in NL

Snel je woning verkopen voor een goede prijs

Geplaatst op

Veel mensen maken gebruik van de diensten van de makelaar om een woning vlot en voor een betere prijs te verkopen. Makelaardij Van Doorn, Utrecht helpt je graag je woning snel en voor een goede prijs te verkopen. Maar hoe doen makelaars dat er eigenlijk? Wij nemen een aantal punten met je door waar je zeker zelf ook de nodige inspiratie uit zou kunnen halen. Bijvoorbeeld wanneer je besluit om toch eerst te proberen zelf je woning te verkopen. Wij raden je eigenlijk toch wel aan om een makelaar in de arm te nemen omdat het allemaal een stuk gemakkelijker gaat. Lees snel deze blog en daarna kun je gemakkelijk beslissen wat je gaat doen.

Knap de boel op

De kunst van het verkopen is niet aan iedereen besteed. Toch zijn er wel allerlei dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je veel meer kans krijgt om je woning vlot en voor een goede prijs te verkopen. Het zijn zaken die makelaars ook voor je zouden kunnen doen. Wanneer jij je woning vlot wilt verkopen, is het erg belangrijk dat deze helemaal 100% in orde is, want zo is het slim om bijvoorbeeld een badkamer een update te geven wanneer deze er niet meer uitziet. Deze kamer is voor heel veel mensen belangrijk dus raden we je aan om dit te doen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de keuken. 

Ruim op en maak mooie foto’s 

Het verkopen van je woning gaat sneller wanneer je een mooie visuele representatie ervan op de socials weet te delen. Dan moet je natuurlijk wel de juiste foto´s hebben. Wij raden je aan om je woning helemaal van top tot teen op te ruimen. Haal ook alle persoonlijke dingen weg, zoals foto’s. Potentiële kopers willen de woning zien als een leeg canvas waar ze hun leven op kunnen schilderen. Ze willen dan niet afgeleid worden door jouw persoonlijke foto’s, ze moeten kunnen dromen. Laat de mooie foto’s van je woning maken door een professionele fotograaf die weet hoe objecten en ruimtes op een zo mooi mogelijke manier in beeld gebracht kunnen worden.

Voordelen makelaar inhuren

Het voordeel van een makelaar is dat veel van de hierboven genoemde zaken aan hem uitbesteed kunnen worden. In de zin van dat hij of zij het voor je kan regelen. Het opruimen zul je zelf moeten doen, maar de rest zoals de promotie en de verkoopteksten, die zijn wel aan hem toevertrouwd. Vergeet niet dat het verkopen van een huis met een bijzonder grote papierwinkel samengaat, dit kun je ook mooi uitbesteden aan de makelaar. Daarbij is een makelaar een zeer goede onderhandelaar waardoor je iemand voor je hebt werken die emotioneel onafhankelijk is van het huis. Dat eerste is bijvoorbeeld het geval vanwege de goede kennis van de markt die de makelaar heeft.

Gerelateerde berichten

Alles wat je moet weten over het kopen van een huis in Breda

Breda, een bruisende stad in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, gezellige sfeer en prachtige architectuur. Het is dan...

Lees meer

Over ons

Wil je een woning kopen? Dan is het goed om onze blogs met tips te lezen.

Contactgegevens

Via info @ huiskopen-in.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden