Huis kopen in NL

Hoe richt ik snel een moderne achtertuin in?

Geplaatst op

Tegenwoordig met online kopen is het supereenvoudig om je tuin op een moderne manier in te richten. Bijvoorbeeld bomen kopen is nu heel gemakkelijk online. Daarmee kun je snel je tuin het design geven dat je wilt. In deze blog nemen we een aantal leuke tips voor de tuin met je door. Lees snel verder!

Mediterraanse tuin

In een mediterraanse tuin is het gemakkelijk om te genieten. Dat komt waarschijnlijk omdat het type tuin ons doet denken aan de zomervakantie, waarin we reizen naar de zon die natuurlijk in Zuid-Europa vaker te vinden is dan in ons land. In een mediterraanse tuin vinden we terracotta, natuursteen, vijvers, planten uit de streek en tal van andere elementen die ons aan de mooie tijden in het zuiden doen denken. 

Industriële tuin

Een industriële tuin is alles behalve romantisch. Wel kan dit type tuin een bijzonder uitstraling hebben. Dat industriële is de laatste jaren heel populair. Waarom is een beetje een raadsel voor veel mensen. Maar veel ontwerpers denken dat het komt door het basale uiterlijk van de stijl en het feit dat meubels etc in deze stijl zo makkelijk door ons mentaal te verwerken zijn. In de industriële stijl zijn beton en staal graag geziene gasten. 

Minimalistische stijl

In de minimalistische tuin zien we veel elementen terugkomen uit Japan. Deze stijl is in de zenkloosters ontstaan en heeft de laatste jaren een opmars naar het westen gemaakt. Alle stijlen voor thuis (woonkamer en tuin) zijn op een of andere manier bijzonder minimalistisch geworden (behalve de eclectische stijl, waarin alles mag zolang het maar mooi is). We wensen je veel plezier met het uitzoeken van je moderne stijl voor de tuin. Blijf ons volgen en lees ook onze andere artikelen over wonen en design. Laat je inspireren door ideeën en geef er zelf een creatieve draai aan!

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je een woning kopen? Dan is het goed om onze blogs met tips te lezen.

Contactgegevens

Via info @ huiskopen-in.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden