Huis kopen in NL

Een design interieur met smaak inrichten doe je zo!

Geplaatst op

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om een sfeervol interieur in te richten op een moderne wijzen waar je van kan genieten elke dag opnieuw. Of het nu gaat over de keuken, woon- of badkamer: er zijn allemaal dingen tegenwoordig die je gemakkelijk kunt realiseren waardoor je kunnen beschikken over een modern design interieur. Wanneer nemen een aantal toffe ideeën met je door. Lees snel met ons verder.

Design meubels kopen 

Een truc van veel interieurontwerpers is het combineren van design met goedkopere meubels en accessoires in huis. Je kunt dan denken aan design eetkamerstoelen kopen of banken en tafels. Iets wat het predicaat design draagt is doorgaan duurder dan meubels die dit niet dragen. Daarom is het slim om een combinatie te maken van goedkoop en duurder. Dan heb je ook de mogelijkheid om een leuk statement te maken met topdesign, bijvoorbeeld door één duur element in een verder normaal geprijsd interieur te plaatsen.

Kies de juiste stijl

Wanneer je met design werkt, dan is het leuk om te gaan voor een eclectische stijl; een stijl waarbij verschillende woonstijlen gecombineerd kunnen worden. Het maakt dan niet uit of je een designstoelen uit de jaren 20, 30 of 40 hebt. Je kunt ze gerust combineren met modern design en design uit andere perioden. Zo ontstaat er een geheel eigen mix van meubels en accessoires waarmee je heel gemakkelijk je eigen persoonlijkheid kunt uitstralen in het interieur.

Andere woonstijlen die tegenwoordig heel populair zijn, sommen hieronder even voor je op. Je kunt denken aan:

De Industriële stijl met zijn fabrieksesthetiek 

De Scandinavische stijl met de natuurlijke elementen en een minimalistische vormgeving 

Dit zijn twee stijlen die echt heel erg leuk zijn en waar je allerlei leuke combinaties mee kunt verzinnen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je een woning kopen? Dan is het goed om onze blogs met tips te lezen.

Contactgegevens

Via info @ huiskopen-in.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden