Huis kopen in NL

De 3 bekendste verfmerken

Geplaatst op

Of je nu een bestaande woning hebt of een nieuwe woning, een nieuwe woning gaat vaak gepaard met een nieuwe persoonlijke kleur aan de muur. Dit kan door middel van behang met een bijzondere print of natuurlijk door een mooie kleur verf. Omdat het best wel lastig is om te bepalen welk merk verf je moet aanschaffen, hebben we in deze blog 3 merken uitgekozen waar we het kort over hebben. Lees dus gauw verder om te weten welk merk je het beste kunt kiezen in jouw situatie. 

Verfmerk #1 Sikkens

Sikkens is één van de best aangeschreven verfmerken volgens diverse websites. Of het nu gaat om professionele schilders of wanneer je zelf wil gaan schilderen, dan is Sikkens een uitstekende keuze voor een prachtige kleur en uitstekende kwaliteit verf. Ben je op zoek naar een bedrijf wat jou verf van het merk Sikkens kan leveren, kijk dan op www.bestel-verf.nl 

Verfmerk #2 Sigma

Met bijna 300 jaar ervaring is Sigma Coatings een erg succesvolle Nederlandse verffabrikant in de productie van kwaliteitsverven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van verschillende coatings en natuurlijk soorten verf voor allerlei toepassingen en ondergronden. Het bedrijf hecht grote waarde aan het produceren van producten die goede bescherming bieden van het oppervlak, een mooie uitstraling hebben en waarbij het milieu minimaal belast wordt. Dit grote merk is begonnen in een molentje in de Zaanstreek, maar is inmiddels onderdeel van een enorm netwerk van internationale verfproducten.

Verfmerk #3 Flexa

In Friesland werd zo ongeveer zestig jaar geleden het verfmerk Flexa geboren: hét verfmerk voor de doe-het-zelf’er. Dit bijzonder typisch Nederlandse verf merk groeide in zijn beginjaren uit tot een veel gebruikt merk verf voor in en rondom het huis. In iedere Nederlandse straat zul je Flexa aantreffen: of het nu gaat om wanden of om houtwerk, of om muurverf. Deze populariteit heeft het merk te danken aan hun voortdurende innovaties op het gebied van de productie van hun verfsoorten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je een woning kopen? Dan is het goed om onze blogs met tips te lezen.

Contactgegevens

Via info @ huiskopen-in.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden