Zuid-Europa

Huis kopen in Zuid-Europa. Deze informatie richt zich op het kopen van een huis in Zuid Europa.

Het land wat voor Nederlanders op de tweede plaats staat als vakantieland, is Spanje. Je kunt je dus wel voorstellen dat er inmiddels al meer dan 170.000 Nederlanders zijn die dit Zuid-Europese land zien als thuisland.

 Het klinkt fantastisch; een eigen huis in Italiƫ. Mooie steden, prachtige natuur, lekker eten. Maar is de praktijk zo positief als het droombeeld wat mensen hebben bij een huis in Italiƫ, of komt er meer bij kijken dan wat men verwacht?

 De Algarve is een heuvelachtige streek in het zuiden van Portugal. Er zijn prachtige natuurgebieden te vinden, evenals een zeer uitgestrekte kustlijn.

 

 Steeds meer mensen kiezen voor een (tweede) huis in Portugal, met name de Algarve is zeer in trek. Voor veel Nederlanders is het kopen van een huis in Portugal nog heel betaalbaar.

 Iedere Griekenland liefhebber droomt er wel eens van om ook in dat prachtige land een huisje te bezitten.

 

 Velen dromen van een tweede huis, en het liefst in een warm land. Dan is een huis aan de Costa del Sol natuurlijk een mooi alternatief.

 De Spaanse Costa Blanca is een favoriete vakantiebestemming. Maar ook als vaste woonplaats is Costa Blanca een goede keus.